Már régóta egyértelmű volt számomra, hogy ha valaha gasztroblog írására adom a fejemet, akkor az csakis sütős blog lehet. Mert noha főzni is szeretek, és a férjem szerint elég jól is csinálom, azért a főzés terén - ezt a kedvenc gasztroblogjaim olvasása közben mindig meg kell állapítanom - meglehetősen korlátolt vagyok. Nálam nincs gyümölcsös hús és tengeri herkentyű, a húsok is szigorúan átsüttetnek, viszont, ha sütésről van szó, akkor akármi jöhet. Sokat mond, hogy életem első sütése tizenhat éves koromban a schwarzwaldi meggytorta volt...
Szóval blogom tárgyai elsősorban a sütemények lesznek és minden, ami édes, de néha sütőben sülő sós dolgok is betévednek ide, mint például a kenyerek. De mit is beszélek, hiszen az én blogom az én váram, szóval műfaji szigor nem lesz.
Szóval blogom tárgyai elsősorban a sütemények lesznek és minden, ami édes, de néha sütőben sülő sós dolgok is betévednek ide, mint például a kenyerek. De mit is beszélek, hiszen az én blogom az én váram, szóval műfaji szigor nem lesz.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése